TEVREDEN GEBRUIKERS VAN DRIVITY
   

Petrochemie - Ham

Onze wielladers worden niet continue gebruikt maar worden wel ingezet met meerdere wielladerchauffeurs. Wij waren op zoek naar een objectieve meting van de rijstijl van onze wielladerchauffeurs. 

 

Isolatie - Olen

Gezien wij al jaren opleidingen aanboden aan onze chauffeurs maar geen duurzame verbetering vaststelden waren wij op zoek naar een duurzame oplossing.
 

Beschermde werkplaats - Limburg

Bewel was op zoek naar een oplossing op maat voor de opleiding van haar chauffeurs van diverse types interne transportmiddelen met oog voor de capaciteiten van de individuele chauffeur. 

         

 

 

Bouwsector - Vilvoorde

Wolftech wou haar total cost of ownership van haar heftrucks en verreikers drastisch verminderen rekening houdende met de eigenheid van de activiteiten en het bedrijfsterrein.

 

Chemie - Zwijndrecht

3M was op zoek naar een concept waarbij het rijgedrag van de heftruckchauffeurs in kaart werd gebracht.

 

Betonstaal - Dendermonde

Intersig wou diverse heftrucks uitrusten met de Drivity modules met als doel de bewerkstelling van minder schades, ongevallen, slijtage en een verbeterd rijgedrag te bekomen.

         

 

 

Petrochemie - Antwerpen

Naar aanleiding van de positieve testing van een DRIVITY rijgedragsmodule is Eurochem overgegaan tot de plaatsing van de DRIVITY modules op al haar wielladers. 

 

Petrochemie - Tessenderlo

Ineos wenst op de hoogte te worden gebracht van de diverse mogelijkheden inzake het gebruik van de DRIVITY-modules teneinde te komen tot een veilig en correct gebruik van de wiellader.
Zoals reeds tijdens het gesprek naar voor kwam wenst Ineos te opteren voor een “ibutton”sleutel per chauffeur om een individuele coaching van de chauffeurs mogelijk te maken.

 

Staal - Genk

Aperam wenste een 18-tal drivity modules te plaatsen ter vervanging van de huidige cijfertoetsen inlogmodule evenals de aanpassingen op maat voor onderstaande: 

  • [email protected]/out mogelijkheid door middel van bestaande badge met startonderbreking
  • Het linken van chauffeurs aan 1 of meerdere toestellen (bevoegdheidsverklaring) 
         

 

Limelco

 

Logistiek - Rumst

ODTH heeft diverse merken reachtruck uitgerust met de DRIVITY modules teneinde de rijstijl van de diverse chauffeurs in kaart te brengen en continue te coachen.

 

 

Voeding - Zonhoven

Limelco was op zoek naar een nieuwe manier van opfrissingsopleidingen voor hun heftruckchauffeurs.   Via de DRIVITY modules en bijhorende coaching is een traject van 3 jaar op poten gezet.