19/05/2016 Wolftech getuigt: kosten dalen met 70%Section: Nieuws
Kris Lambrecht, directeur Wolftech verklaart: "Nu drie jaar later kunnen we vaststellen dat onze “total cost of ownership” drastisch is gedaald.  Onze jaarlijkse kost is makkelijk met meer dan 70% gedaald.”

Wolftech uit Machelen is al jaren gespecialiseerd in bekistingsystemen en stellingen. Om de interne vloot naar het hoogste niveau te tillen, doen ze beroep op Drivity, het hard- en softwareproduct van At The Right Track. Het intelligente systeem registreert én analyseert diverse gegevens van zowel het voertuig als de bestuurder.

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de ongevallen op de werkvloer te wijten is aan menselijke fouten. Door de continue opvolging van zowel de heftrucks als de bestuurder, kan er op elk moment gecoacht worden om de rijstijl te optimaliseren.  Hiermee wordt ook de levensduur van de bedrijfsinterne vloot fors verlengd.

Kris Lambrecht, directeur Wolftech verklaart: “We hebben gekozen voor het Drivity concept van At the right track omdat we in het verleden reeds positieve ervaringen hadden met de aangeboden veiligheidsopleidingen maar nu tevens ook een continue zicht bekomen over onze vloot en rijstijl van onze chauffeurs.  Als vooruitstrevende onderneming hebben we dan ook vrij snel beslist om het Drivity pakket in te voeren.  Nu drie jaar later kunnen we vaststellen dat onze “total cost of ownership” drastisch is gedaald.  Onze jaarlijkse kost is makkelijk met meer dan 70% gedaald.”